ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟ emathimata.gr;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΩ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΤΟ emathimata.gr;

ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ

Το διαδικτυακό φροντιστήριο emathimata.gr είναι πιο οικονομικό από ένα συμβατικό φροντιστήριο, καθώς δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήματα για τις μετακινήσεις σας. Επιπλέον, δεν απαιτείται η αγορά νέων εγχειρίδιων και βοηθημάτων κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Όλο το υλικό της διδασκαλίας  αποστέλλεται ηλεκτρονικά από τον ίδιο τον καθηγητή.

 

ΕΥΕΛΙΞΙΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Με το emathimata.gr γλυτώνετε τις μετακινήσεις από και προς το φροντιστήριο. Κερδίζετε πολύτιμο χρόνο για το διάβασμά σας. Δε χάνετε κανένα μάθημα, διότι γίνεται αναπλήρωση σε περίπτωση αναγκαίας απουσίας.

 

ΜΑΘΗΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Στο emathimata.gr η εκπαιδευτική διαδικασία κινείται γύρω από εσάς, τους μαθητές. Πρωταρχικοί μας στόχοι είναι η κάλυψη μαθησιακών αναγκών και η επίτευξη των επιθυμιών σας. Το σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό και το οργανωμένο πρόγραμμα σπουδών είναι τα «όπλα» μας.

 

ΠΑΡΟΧΗ ΙΣΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ

Τα διαδικτυακά μαθήματα καταργούν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όσοι ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές. Πλέον, όλοι μπορείτε να προετοιμαστείτε σωστά για την εισαγωγή σας στις πανεπιστημιακές σχολές της επιλογής σας.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ

Έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε άμεσα με τους καθηγητές σας και να επιλύετε τις απορίες σας.

Τακτικά αποστέλλεται στους γονείς-κηδεμόνες ενημερωτικό δελτίο σχετικά με την πρόοδο του μαθητή αλλά και τη διδαχθείσα ύλη.

 

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Το μάθημα καθίσταται ακόμα πιο ενδιαφέρον με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Συχνά χρησιμοποιείται οπτικοακουστικό υλικό, το μάθημα «ζωντανεύει» και γίνεται πιο ευχάριστο!